En utmaning till mig själv

Veckan som gått har varit allt annat än lätt, stora utmaningar och en hel del saker att få ta tag i. Det är väldigt lätt, tycker jag, att slås ner lite när det känns sådär hopplöst. När det verkar som att så snart man löst en grej så dyker nästa upp och så fortsätter det i all oändlighet, känner du igen det?

Även om jag är rätt vältränad på att hantera motgångar så är det så att jag måste jobba mig tillbaka till där jag vill vara. Vart vill jag vara? Där sinnet är friskt och tanken är fri. Där jag i positiv anda går framåt med rak rygg och ett leende mot mina mål. Där vill jag vara.

Vad skulle någon av mina coacher sagt?

Det är ett mycket bra sätt att så själv tillbaka på banan igen. Jag använder det själv väldigt ofta, då tar jag till de smartaste och duktigaste personer jag kan tänka mig och föreställer mig dem i min situation, hur skulle de ha gjort? Vilka råd skulle jag fått?

Väldigt ofta är det ganska enkelt och tydligt hur jag ska göra, fast det för mig själv för en stund sedan kunde kännas som jag var fast.

Framgång handlar mycket om att inte ge upp, att fortsätta även om det kommer motgångar, även om andra inte håller med, även om… ja you name it!

Det handlar också om att vidhålla sina strategier, att fortsätta i det man tror på på det sätt man tänk sig. 

Jag har lärt mig att det till stor del handlar om att bemästra några få discipliner.

Okej, hur gör vi nu då?

I morgon är det måndag, yes, måndag!!!  Jag är redo, hela världen kan ge sig fasen på att jag är redo, så här tänker jag göra:

Kliva upp i tid.

Ställa mig framför spegeln, le mot mig själv och med glada ögon säga: YES nu kör vi! Jag är bäst på det jag gör och ska krossa allt motstånd och sopa in bollen rätt i krysset.  Det är riktigt bra jobbat att ta dig dit du är nu, det finns inget som ska stoppa vägen mot målet nu. YES YES! Knyt handen och höj den högt med energi!

Sedan dricker jag lite vatten och juice för att vara vätskefylld.

Jag tränar i några minuter för att få upp pulsen.

Jag lägger mig bekvämt och känner min egen andning  och låter kroppen slappna av, sedan fokuserar jag på mina drömmars mål, på saker jag känner och vill se. Låter mina känslor rusa i positiv glädje medans jag ser och känner in mina mål och vad det betyder för mig och mina nära. 

Sedan studerar jag mina förebilder i några minuter. 

Väcker familjen med ett varmt ”god morgon” och arbetar aktivt framåt mot mina mål, i checklistan jag gjort, steg för steg.

YES, måndag och vi kör!!!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *