Att välja glädje

Go kväll i stugorna.

Att jobba med sig själv är inte alltid så lätt, vi har alla våra dagar när det känns lite tyngre än annars. Man påverkas ju av allt runtomkring på många sätt, alla har sin omgivning, anhöriga, bekanta och olika livssituationer.

Vartefter jag lärt mig saker så förstår jag mer hur det hänger ihop, det innebär inte alltid att det är lättare och lättare för att man får mer kunskap. I mitt fall har min ökade medvetenhet fått mig att läsa och lära mig ännu mer på djupet inom flera områden. Exempelvis så har jag satt höga mål som är för mig relevanta och viktiga. Det är min väg som jag själv bestämt.

Det innebär dock inte alltid att alla andra tycker det är bra, varken bra mål eller bra att jag fokuserar så hårt framåt. Det är väldigt viktigt att man på djupet förstår att det verkligen är i det här fallet MITT mål och MITT liv.  Vad andra tror, tycker eller tänker spelar exakt ingen roll alls. Det är lätt att säga svårare att hantera i verkliga livet, precis som mycket kring personlig utveckling.

Men varför?

För att det alltid har varit så. Jag har tidigare under mycket lång tid, många år slitits med med ekonomiska stora problem. Det har slitit såklart hårt på mig och de mina. En dag i livet kommer man då till den så kallade vändpunkten, när jag bestämde mig att: NU är det nog! Jag tänker inte befinna mig här längre, det räcker exakt NU.

Mitt beslut att växa, växa som människa och gå starkt framåt ekonomiskt i rask takt är skrivet i sten. Utifrån det jag själv studerat och lärt mig enligt mina stora förebilder så vet jag till 100% att allt är möjligt. Det är i mig djupt förankrat och jag kan själv se resultatet, jag är på väg, steg för steg.

Det innebär inte att allt är klart, det innebär inte att allt går som på räls, det innebär inte att alla motgångar slutat komma osv osv Nej allt fortsätter framåt i livet, men min syn på saken är annorlunda och jag lär mig och vinner steg för steg.

Dit jag ville komma var att, för de som står runtom och inte gjort samma resa kan mycket kännas besvärligt. Jag befinner mig på väg framåt och kommer inte längre att vara en ”slagpåse”. Min väg är en väg till framgång och glädje på många plan i livet.  Den komfortzon som många stannar kvar i lämnar jag. Det är förväntat att människor kommer att vilja hålla mig kvar, för det känns tryggt och så har det alltid varit. Men tyvärr, jag lämnar den zonen nu.  Det känns i kroppen och i själen att ta stegen. Men det är dags, det är verkligen dags.

Vem som helst som vill hänga med bjuder jag in, andra som inte vill behöver inte. Dags att ta ett stort steg framåt och välja att göra det med positiv anda och glädje trots att det känns lite ibland.

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *