Att gå framåt

Kom precis hem från Stockholm, varit på ett par mycket bra möten. Fortsätter framåt, träffar fler människor på min resa, som alla har något att tillföra eller som spelar en intressant roll just nu.

Har du tänk på det ibland, det händer det man behöver precis när man behöver det. Kan vara en person man får kontakt med som har bra ideer eller som kanske bara ger dig lite extra peppning idag för att du behöver det. Tror du hänger med på vad jag menar.  Det är law of attraction at work skulle jag säga. Du attraherar, eller beställer att det ska hända. Det kanske inte ger dig hela pusslet löst på en gång, men du får en idé till, eller kanske feedback på en av dina ideer som gör att du vågar testa den fullt ut. Exemplen är många. Vore oerhört intressant att höra vad som händer hos dig?

Stort varningsflagg

Det är mycket lätt att glömma en sanning som är som följer, det du håller dig fokuserad på och lägger din energi och tankekraft på är det som du attraherar.

Det betyder att det som jag beskrev ovan fungerar även åt andra hållet, beställer du du oro, ångest, panik, frustration så kan du nog säkert gissa vad som kommer att levereras. En ledtråd är, det är inte framgång och välmående.

Så lägg lite tid på det, sätt dig ner och fundera på vart lägger du ditt fokus?

Ha en god natt!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *