Attraktionslagen, på riktigt!

Idag ska jag verkligen elda på med inspiration för alla Er som läser och söker nya vägar.

Som vanligt så läser jag och studerar kloka saker varje dag, Napoleon Hill, Jim Rohn, Lisa Nichols och många flera som är stora förebilder. Visst kan man ibland känna lite så här: jisses vilka storslagna människor, men det där funkar nog inte för mig. Men nu har jag lärt mig att det inte fungerar bara för vissa, det är naturlagar och ganska grundläggande saker de beskriver. Det är mest så att det är svårt att genomföra, lätt att förstå oftast.  Idag testade jag en sak som jag bara måste berätta om.

Skämskudde fram

Jag bestämde mig för att prova något jag läst och lärt mig, det bästa sättet att få någonting man önskar är att be om det. Alltså det är ju så otroligt självklart så det är något jag tror flera än mig sällan gör, men idag skulle jag göra det.

Litteraturen säger att man ska be med känsla och rejält med energi. Så va fasen jag bestämde mig för att gå ”all in”. Tog ett djupt andetag, stog upp och vrålade så taket lyfte: Ge mig nu den där rejäla ordern som jag vill ha! Ge mig den nu idag. Jag fylldes av energi och glädje av att jag bestämde mig att begära ordern. Det kändes inte så tokigt som man kanske kan tänka sig, fasen, bra grej det här kände jag 🙂

Jobbade på med lite presentationer jag hade att fixa idag och plötsligt ringer telefonen. Det är en av mina nya kunder och samarbetspartners som har ett problem, som han ber mig om hjälp med. Det är ett helt euforiskt samtal där jag fick uppdraget att hjälpa kunden och JA det var ett projekt som jag kan lösa. Hela jag bubblade av glädje, kunden med.  När man minst anar det så smäller det till och det du ber om kommer till dig.

En fantastisk dag!

Plötsligt händer det, tänk om du kunde berätta vad just du begär i morgon!

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *