Vad vi ger är vad vi får

Har du tänkt på det här som så många pratar om med attraktionslagen, vad är det för något? Tyngdlagen känner man ju väl till, ramlar man så slår man i backen, det liksom faller neråt. Det är någonting som vi alla har provat på från att vi var små, kanske när vi föll av cykeln eller något annat praktiskt och lärorikt exempel. Blåmärket på benet påminner oss om att det faktiskt var så att tyngdlagen fungerade 🙂 Eller då tänkte man kanske mest på att det var svårt att hålla balansen på den eländiga cykeln.

Attraktionslagen då?

Börja med att ställa dig själv en fråga.  Har det någonsin hänt dig att du tänkt på en god vän, undrar hur den har det, jag borde höra av mig. Plötsligt ringer telefonen och vem är det om inte den du tänkte på!! Jag tror att alla har varit med om det på ett eller annat sätt. Frågan som är lite spännande då är ju såklart, hur gjorde du? Hur gick det där till?

Vi attraherar det vi lägger vår energi och fokuserar på. Du känner säkert någon, inte du, men säkert någon bekant till dig som alltid verkar ”strula till det”. Hur är det möjligt att det går så otroligt illa med precis allt? Tanken kan gå så, det bara krånglar och det här kommer säkert inte heller att fungera. Det verkar som precis allt jag gör går åt skogen. Den typen av tankar säkerställer att du får precis det du ”beställer”, det vill säga problem och misslyckanden.

Goda exempel finns givetvis från många områden, men ta vilken sport som helst som typisk. Hur skulle det gå för ett fotbollslag där varenda spelare kliver ut på plan och säger: knappt någon idé att spela den här matchen vi kommer ändå att förlora.

Tänk om det andra laget är positiva och taggade, fulla av energi och lust att spela och vinna. Det är min absoluta övertygelse att om båda lagen i övrigt hade samma klass på spelare och fysik så kommer det positiva laget att segra.

Vi kommer att gå igenom det här mycket mer framöver, det är ett avgörande tankesätt för att nå dina mål.

Tänk positivt, välj att tänka positivt även om det just nu är motgång.

Dont worry be happy 🙂

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *