Vara framgångsrik

Snart kör vi igång en ny vecka igen, jag planerar ikväll vad jag ska göra i morgon och hur veckan ska se ut, vad jag vill ha uppnått av den här veckan.

Det är en av mina discipliner, en av de saker jag behöver göra för att få allt att gå som jag vill nu och på längre sikt.  Att nå sina mål och få det man önskar händer ju inte bara av sig själv, allt har ett pris, eller hur?

Vad innebär det att vara framgångsrik?

Jag skulle vilja citera den fantastiske Jim Rohn för att besvara den frågan perfekt: ”Success is nothing more then a few simple disciplines practiced every day”.

Vad betyder det här då, vad menas med discipliner? Tänk dig att ditt mål som du har är att få ett sexpack och alltså en vältränad kropp. Du kan se bilden framför dig och du har många förebilder. Den framgången kommer inte att komma utan att du aktivt utövar en disciplin som inte helt oväntat bygger på rätt kost samt fysisk träning, sit-ups etc är ett steg på vägen.

Discipliner är saker som man aktivt GÖR, det är nya vanor som i små steg utföres kontinuerligt för att flytta dig framåt mot ditt mål, mot din framgång.

Om man stannar vid att se bilden och tänka att det är din dröm men bortser från att faktiskt göra någonting, så kallas det för en intention. Har du ingen tanke på att börja göra något åt det så stannar det vid en dröm.

Självklart ska vi uppnå våra drömmar och leva det liv vi vill!

Vad startar du med i morgon?

Själv så fortsätter jag med att lära mig nya saker, ett nytt ämne i morgon som ska bli spännande. Att studera och lära sig nya saker är goda discipliner

🙂

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *