Bra möten

Idag har varit en härlig dag, jag vaknade av att klockan ringde, liiite för tidigt, men jag hade redan igår bestämt mig att jag skulle upp och köra igång i tid och följa en god morgon rutin. Hur ser din morgon rutin ut?

Kände att sängen var väldigt väldigt skön så det var nära att jag blev kvar, men tog mig an Mel Robbins 5,4,3,2,1 knep och vips var jag uppe. Man räknar ner och sedan gör man det bara, bara sådär 🙂

Vätska i kroppen, lite vatten först sedan kaffe. Ut på en rask promenad sedan blev det studier, just idag blev det youtube klipp för inspiration, har du några favoriter så dela gärna med dig i kommentarerna.

Möten

Fullt schema hela dagen och det känns riktigt bra, går stadigt framåt mot mina mål och knyter nya kontaktar och jobbar på med nya projekt. Förbereder lite inför morgondagen nu, blir en spännande dag det med.

God natt i stugorna

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *