Tänk rätt och bli framgångsrik (med reklamlänkar för bokus och storytel)

I helgen såg jag äntligen en efterlängtad film: Think and grow rich, the legacy. Filmen om den makalösa succéboken Think and grow rich av Napoleon Hill. Det finns få saker som jag blivit så makalöst imponerad och uppslukad av i livet som detta.  Har läst den flera gånger och flera andra böcker av Napoleon Hill.

Filmen

Det var en filmatisering av boken, ett så kallat dokumentär-drama. Bra gjord och visade på ett bra sätt flera av de stora händelserna i boken. Gillar skarpt delen där Henry Ford fick vittna i rätten om sin egen begåvning 🙂

Givetvis så önskar jag att filmen vore mycket mycket längre och täckte allt, men det skulle bli en väldigt lång film.

Sett den 2 gånger redan nu, så galet inspirerande. Kika här för att se trailern för den.

LEGEND.ONLY(4K%3AYouTube.Rez)

Vad är det som är så märkvärdigt med den då?

Karln lade 25 år av sitt liv på att studera och forska kring vad som är vägen till framgång!!!!! Hur i hela världen kan man inte vilja slänga sig över en sådan bok? 100 miljoner sålda ex, otaligt många människor har nått nya höjder i sina liv, fantastiskt!

Den beskriver grundligt från ett mänskligt mentalt perspektiv hur man går till väga och vilka lagar som man måste följa för att nå framgång.  Vad framgång är varierar ju från person till person.

För mig är det obegripligt att man inte använder den här kunskapen mer och aktivt ser till att undervisningen får ta del av sådan kunskap. Kanske ett nytt ämne i skolan: livskunskap?

Jag kan ge den varmaste av rekommendation att köpa boken, till dig själv eller någon du tycker mycket om.

Köp den hos Bokus som har den och många många andra bra böcker i det här ämnet eller inom allt annat också.  Klicka på länken och förändra ditt eller någon annans liv idag!

Om det skulle vara så att du hellre vill höra på boken än att läsa den så rekommenderar jag varmt Storytel där den finns som ljudbok.

Även där finns mängder med fina böcker inom personlig utveckling. Här hittar du alla ljudböcker du kan drömma om:

Det skulle glädja mig mycket att få återkoppling från Er om vilka som läser eller hör på boken och vilka reflektioner ni går. Ett fint ämne att diskutera vidare och utvecklas mot våra mål!

Ha en härlig måndag och en fin vecka!

 

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *