Tack

Det finns mycket att säga om tacksamhet, det har en djup och viktig effekt på oss att vara tacksam.  Det är en grundläggande sak att lära sig, en vana att öva på.  Idag känner jag mig extra tacksam för att jag lyckats med saker jag kanske inte tidigare trott jag skulle klara av, nu är det klart.  Helt fantastiskt, saker fungerar och det är den stora anledningen till att jag drivs av att skriva och berätta för dig så just du också kan gå framåt och leva ett härligt liv mot dina mål.

Ett exempel på hur man bör hantera tacksamhet.

Uttryck tacksamhet för vad du faktiskt HAR.
Om vi till exempel tar det här med ekonomi, som ju är en stor grej i våra liv.
Är det så att du kämpar med ekonomiska svårigheter så kommer här ett sätt att jobba med tanken. Tyvärr gör många, inklusive mig, precis tvärtom innan man hittar en ny väg.  Så här ”enkelt” är det, tänk så här:
Min ekonomiska status har inget att göra med min glädje
Med andra ord, mitt saldo på banken ska inte få avgöra hur glad jag kan ska vara eller må idag.
Räkningarna som jag ska betala ska inte ta glädjen ur mitt liv
De ekonomiska förutsättningarna ska inte nu eller sedan definiera vem jag är.
Min besvärliga ekonomiska situation är ett tillfälligt hinder som jag kommer att hantera.

Ytterligare tips

Spendera några minuter varje morgon och tänk på 10 saker som du är tacksam över som INTE kostar pengar.
Fortsätt att tänka och känna tacksamhet och lägg energi på det så kommer det tillbaka till dig. Den energi och tankekraft du sänder ut är den som kommer tillbaks till dig.
Det fungerar nämligen så att om du ska få nya framgångar att komma din väg så måste du först vara tacksam över det som du redan har.
Att leva i ångest och frustration över att man inte har det man vill ha är inte vägen framåt. Det leder bara till att attrahera ännu mer av detsamma, du har säkert hört talas om attraktionslagen, The law of attraction, den fungerar.  Jag har själv tyckt att det låter lite ”hockus pokus”, men inser att den fungerar som andra lagar, exempelvis tyngdlagen. Det gäller bara att nöta in det om och om igen. Ett bevis på att du förmodligen lärt dig den innantill är om du står på taket på ett hus, du tror inte att du kommer att nå marken snabbt och hårt om du hoppar, du VET.
Finns fler av våra lagar som vi ska diskutera och attraktionslagen och tacksamhet är viktiga saker.
Tack för ordet 🙂

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *