Belöning

I morse fick jag ännu en bekräftelse på att tankens kraft är fantastisk, från min son <3 Det diskuterades lite kring det här med att jag alltid är så intresserad av hur man tänker och att jag ”till och med” bloggar om det.

Med ett stort brett leende berättade min son: Pappa, jag måste erkänna en sak. Vad är det då ? Frågade jag nyfiket. Jo det är som du säger, för när jag började tänka att jag ska klara matten i skolan så har det börjat gå bättre och lättare.  Wow kan det bli bättre? Att få belöningen att barnen mår bättre och får en bättre vardag ”bara” av att ändra sitt sätt att tänka och sitt sätt att se på saken. Det är personlig utveckling i det lilla som kan ge de stora resultaten.

En av mina planer är att göra en bok för ungdomar att ta till sig i tidig ålder för att mycket lättare ta sig an livet som snart vuxen och sedan som vuxen.

Det är några fler som läser bloggen, det är belöning för mig. Kommentarer om sådant ni gillar och är intresserade av att veta mer om skulle jag älska. Att få dela med sig av sin kunskap och erfarenhet till så många som möjligt är ett av mina mål, att på så sätt kunna göra livet lite bättre för andra är helt fantastiskt.

I mitt liv har jag börjat gå hårt fram mot mina mål, fast jag ibland är riktigt rädd, jag vet ju varför, det är min gamla jag som håller mig tillbaka. Idag kan jag känna vad det är som händer i kroppen, tala snällt till mig själv och säga: du vet vad det är, bara att köra på så kommer det att lägga sig. Det krävs daglig träning och en dos av mod för att våga gå framåt fast det gör sådär läskigt ont.

Det börjar jag bli riktigt bra på. Effekterna av det, blir det några sådana eller vad är det som händer egentligen? För mig har det börjat visa sig i att jag får mer gjort. Jag tvekar inte på grund av rädslor, jag GÖR. Vilken effekt får det? Jag träffar fler människor, har fler samtal, får mer gjort, gör mer affärer. Har bara de sista dagarna flugit fram i raketfart och fått riktigt bra utdelning.  Då är det värt det.

Vi kör vidare!

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *