Framåt, alltid framåt

Det är min absoluta övertygelse att man attraherar det man bär i sina tankar mest. Napoleon Hills böcker beskriver det på många sätt.
Därför är det så oerhört viktigt att ta kommando över sina tankar. För att du tänker en sak så betyder inte det att det är så, eller att det är sant.

Du väljer själv dina tankar, visst det flyger på mycket intryck och tankar. Men du är ansvarig som en slags dörrvakt. Vad ska jag släppa in och vad ska jag låta passera? Steg 1 i en sådan träning är att själv börja se och sätta lite etikett på sina tankar. Glad framåt tanke, tanke av destruktivitet, deppig tanke, ångestfylld tanke, tankar av oro, rädsla osv osv

Låter man sig fyllas av de tankar som bara poppar upp så blir det lite som det blir, är det positivt, grattis det gick bra idag. Men är det negativt så kommer det att gå bakåt och kännas tungt. Välj positiva tankar, tänk på dina mål och hur du ska ta dig dit, vad är nästa lilla steg.

Idag har det hänt positiva saker, jag får förfrågningar och affärsmöjligheter helt enligt mina mål och drömmar. Jag älskar det och lägger ganska mycket tid på att känna att jag VILL ha det så. När dagarna inte går så som jag riktigt vill så gör jag ändå något åt rätt håll och vips, så händer det.

Framåt, bara framåt och stäng dörren, din mentala dörr för det negativa tankemönstret.

🙂

5872809.jpg

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *