Fastnat?

Det händer då och då, man känner att hela känslan bara försvann, vägen tappades bort, målet känns kanske avlägset. Man kände sig nyss peppad och på och tänkte att nu jäklar ska det hända saker, men plötsligt är all energi borta och man undrar vad hände?

Det har hänt mig hur många gånger som helst. Plötsligt så kan det kännas helt rätt att bara liksom inte göra någonting framåt och den inre rösten är inte alls speciellt drivande utan hejar mer på icke aktivitet.

Hur ska jag vända detta? För mig har det varit tiotusenkroners frågan många gånger. Det första steget är att inse att du har fastnat utan att lägga några värderingar i det. Det är så, jag står stilla nu.

Det jag gjort många gånger för att komma framåt är sedan att skriva ner på ett papper 3-5 saker att göra som tar dig framåt, mot ditt mål. Det behöver inte vara stora saker. Kan vara ett samtal, ett brev, något du behöver få gjort men som just nu inte händer.

Välj den uppgift som du känner mest för att göra, förmodligen den lättaste.
Gör den och gör den NU, inte om fem minuter, eller efter kaffet, Gör den NU.

Efteråt, beröm dig själv och säg att det gick ju bra det där fast allt kändes lite hopplöst. Stryk den från listan. Säg till dig själv, YES nu går jag framåt.
Gör en uppgift till och följ samma mönster. Sedan kommer du att börja fyllas av energi, av din energi som du ger till dig för att DU gör bra, för att DU ÄR bra.

Sedan går du vidare, framåt och du ger inte upp. Du vänder inte om, du går framåt.

En av de stora anledningarna till att vi misslyckas nå våra mål är för att vi ger upp. Vi väljer att ta in känslan av det omöjliga istället för att ta ett steg till. Utför en sak till, klura ut en grej till, framåt framåt. Du har ingen aning om vad som händer när du fortsätter att utföra dina goda ideér, plötsligt är du där, kör på!!

41388450_10156714939234962_1877913753698172928_n

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *