Förändra mera

Avslutar dagen med att fira mig och vara riktigt glad över att jag vågar förändra mig och gå den väg jag tänkt, framåt mot mina mål.
Det låter kanske lite fånigt, men att våga förändra och gå framåt och faktiskt sätta mål och köra på är starkt.

Det är så mycket som egentligen är så otroligt självklart och lätt att förstå men ändå så väldigt svårt att genomföra på riktigt.
Tänk själv, om du gör på samma sätt idag och i morgon och hela året och under fem år, är det speciellt troligt att någonting kommer att bli annorlunda? Tror vi är eniga där, nej. Gör man lika så blir resultatet ganska lika också, rätt enkelt.

Om vi då befinner oss i ett läge som vi inte riktigt önskar som exempelvis, en dålig relation, dålig ekonomi, en vikt vi inte önskar, ett jobb vi inte trivs med, listan kan göras lång vad ska vi då göra?
Ska vi fortsätta på samma sätt som vi gjorde igår, kanske vi hoppas på att det blir bättre. Vi har kanske bara lite otur, eller alla andra är orättvisa eller vad vi nu kan hitta på för intressant förklaring till att just vi utsatts för allt vi inte vill ha. Här kommer nyheten: Om du vill ha en förändring i ditt liv så måste DU förändra DIG. Annars kommer allt att vara precis likadant.

Den goda nyheten är att det går att börja precis exakt närsomhelst med förändringen, varför inte börja nu!?

Själv har jag insett just detta efter att läst många böcker, hört många föreläsningar, sett kloka klipp och allt om o om o om igen. Till sist förstod jag varför mitt liv inte tog någon vidare förändring, jag gjorde lika om och om.

Det är därför jag nu känner mig glad och stolt, JAG har gjort förändringar i mitt liv, för att jag ville ha förändring. Jag fortsätter varenda dag, framåt.

Men det är inte lätt, det är okänd mark, nya saker händer, nya känslor, rädslor hela tiden. Men jag vet att det skulle bli så och jag är beredd på det, jag hanterar det. Det ska jag lära dig också att göra.

Det är därför jag firar mig själv, för att jag fortsätter förändringen trots att mitt gamla jag försöker dra mig tillbaka, glöm det!!

Here I come!

change

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *