Måndag :)

Ny vecka och nya tag, hur känner du inför måndag, hur känns söndagskvällen? För många kan den vara ångestfylld och kännas tung, tror det är väldigt vanligt. Så kände jag ofta förut, stress och oro för allt möjligt.

En annan väg att gå är att genom att verkligen gå till botten med vad man själv vill önskar och drömmer om och ta små steg åt rätt håll, mot ditt mål!

Själv avslutade jag söndagen med att gå igenom mina ToDoer från I fredags, föra in dem i den nya veckans planering och tänka igenom vad som behöver hända och göras.  På så vis kan jag lägga mig och sova utan funderingar och oro över vad som komma skall. Visst, det kan finnas jättemycket som snurrar och stör, vi kommer att lära oss hantera även sånt, var så säker 🙂

När jag kommer in till jobbet ser jag till att börja med att göra något, från min ToDo lista och får genast stryka eller bocka av att det är utfört, härlig känsla och min inre röst säger, bra gjort, du gjorde det direkt, vad skönt… Hur var det nu? Aha just ja, nästa punkt på listan och vips vi flyger!

Vore intressant att höra hur du startar upp dig och vad du ser för metodik som fungerar och kanske vad som behöver utvecklas.

Hur pratar du till digsjälv? Känns det omöjligt, det går inte, jag kan inte, vill inte, spelar ändå ingen roll etc etc, känns det igen?

Du är inte ensam kan jag säga, det handlar om ditt ”mindset”, vad har du för inställning till dina utmaningar, eller till livet överhuvudtaget?

Dagens lilla tips, säg till dig själv: Det känns bra, det är mycket att ta tag i, men jag VET att JAG fixar det här och jag tänker göra det NU.

Fundera inte över varför, det kommer vi att diskutera mer framåt, se bara till att testa !

Återkoppla gärna dina upplevelser.

 

Ha en härlig dag, varje dag!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *