Bakgrund, lite om mig och vad som driver mig

Jag har en stark drift och vilja att utveckla.  Det är en röd tråd som funnits under många år av mitt liv.  Redan som liten såg jag min pappa laga tv-apparater och var givetvis mycket imponerad av hans kunskap, sådant ville jag också kunna när jag blev stor.  Idag inser jag att världen är större och möjligheterna fler. Vår möjlighet att utvecklas som människor är enorm.

Följer du den här bloggen kommer du att få väldigt många tips och råd från det jag lärt mig under mitt liv som entrepreneur , företagare, sambo och förälder.  Att inse att vi ständigt är i utveckling och lärande är viktigt, det tog mig många år att se hur mycket hänger ihop.  Under de sista åren har jag helt ätits upp av frågeställningar som:

Varför lyckas vissa, andra inte?

Vad är framgång?

Hur gör man när allt verkar ha fastnat?

Hur sätter man mål?

Hur når man mål?

Kan alla lyckas?

Hur ska jag hantera vad andra tycker, säger och påverkar mig och min resa?

 

Det finns många fler frågor men jag tror du hänger med på hur jag menar.

De sista åren har jag plöjt böcker i sådana ämnen, hört föredrag och kloka människors livsresor, verkligen fascinerats av insikterna jag fått.  Självklart relaterar man ju allt man får till sig till sin egen resa. Det blir tydligare varför vissa saker har fungerat bra, bara rullat på och varit lätta. Medans andra saker har bara fastnat och inte lyckats för mig.

Det var inte allt för längesedan jag inser att svaret ju är JAG, allt är ju upp till hur jag själv ser på saker och vad jag faktiskt gör för att nå dit jag önskar tänkt eller drömmer om.

När pusselbitar börjat falla på plats så känner jag en enormt stark drift att dela med mig av det jag lärt, och en blogg fick det bli, varmt välkommen hit.

Det kommer att vara personligt, öppet, stort och smått men med ett genuint intresse från min sida att hjälpa just dig att få ett lite bättre liv, att nå lite längre, att våga höja blicken för att det går, fast det inte är vad vi är uppväxta med att tro tänka eller känna.

Vi börjar så, i morgon är det måndag, ny vecka och jag kommer låta er följa med på min resa, framåt, passa på att lära dig något nytt och ha roligt på vägen.

Ha en härlig söndag kväll.

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *